Parasztház felújítás, vályog, kert, gyümölcsös, szőlő, bor. Hétvégék falun. www.paraszthaz.com

2008-02-04

kanapé

Ahogy korábban írtam, alig egy évvel a berendezkedés megkezdése után, gyorsan el is kezdtük átrendezni a házat. Ennek keretében elindult a nappali berendezése.

Tudom, hogy első hallásra a nappali szó igencsak sántít egy parasztház esetében. Később, jól átgondolva rájöttem, hogy én egy kényelmes, hangulatos, szép kis házat szeretnék, ahol nyilván fontosak a régi dolgok (ezért választottam ezt a házat), a hagyományok, de mindez nem kerülhet minden esetben az előtérbe. Nem tájházat építek, hanem hétvégit.

Ezen fellelkesülve vettem is két kanapét. Egyszerű, fehér, egyszínű vászonhuzattal.


A szobát mindenképpen egyszínű dolgokkal szeretném berendezni. A fehér meszelt falhoz és a sötétbarna padlóhoz jól illik a fehér kanapé.


A szobába még egy fehér ládát, egy könyvesszekrény és egy kisasztalt tervezek. Más nem is kell.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem egy dolog biztos kell: védőtakaró arra a két szépséges fehér kanapéra. Mert olyan sterilen egy falusi kertben nem fogjátok birni tartani a "hátsóitokat" - bocsi... -, hogy a hófehér kanapé ne legyen rövid időn belül "boci-tarka". Én egykori panellakásunkban adtam fel kényszerűen a fehér kanapé szeretetét, ott a koncepció az volt, hogy a fehér szin tágitja a szűk teret, mondjuk ez igaz is volt. Csak valahogy mindig hamar beszürkült a budapesti légkörben, egyszerűen képtelenség volt fehéren tartani.
Gabi

Névtelen írta...

Ja, egy szó persze kimaradt: SZINES védőtakaró.

bs írta...

Szines parna mindenkeppen lesz. A huzat moshato, kiprobaljuk mennyit kell varni, hogy szurke legyen.)

kanapé írta...

Szia,

nagyon szép kanapé.

Üdv!