Parasztház felújítás, vályog, kert, gyümölcsös, szőlő, bor. Hétvégék falun. www.paraszthaz.com

2008-05-04

enteri őr

A tavaly nyári berendezkedés óta sokminden változott a házban, de igazából az elmúlt hetekben gyorsult fel a home-sweet-home projekt. A nászút végével és a tavasz kezdetével újra első helyre került a telek, szinte minden hétvégét itt töltünk. Ebben döntő szerepe volt a múltkori átrendezésnek is: a nappali kialakításával kitágult az élettér, mindenkinek és mindennek lett helye.

A fejlesztések keretében új szőnyegek, párnák, lámpák, terítők kerültek a nappaliba és a hálószobába. Előbbibe még készül egy asztal és egy könyvszekrény valamint a konyhába egy tálaló. Az előszobában szolid fél év késéssel felszereltem a kilincseket a gardróbszekrényre.




Azóta könnyen ki tudom venni az esőkabátot, különösen, hogy azt is tudom, hogy mikor kell.


Szóval a ház egyre szebb és otthonosabb lesz, nekünk meg hozzá kell szoknunk, hogy hétről-hétre egyre nehezebb hazajönni pestre vasárnap. Ez van.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, de ha ott maradsz a munkás hétköznapokra is, akkor sose tudsz ilyen szinvonalon parasztházat felújítani és berendezni. Mert ehhez a pénzt bizony csak Bp-en - vagy legalábbis "iparositott" közegben - lehet megkeresni...

De szép, egyre szebb, tényleg. Jó nézegetni a képeket.

Névtelen írta...

Szép nagyon a ház és az udvar, de nekem a berendezés nagyon kórházfehér. Én biztosan feldobnám valami színessel (mondjuk barnás, vöröses, természetes cuccokkal). De amúgy tetszik nagyon és grat!

bs írta...

Igen tudom, a munka miatt ez eselytelen. Penzt persze lehet keresni videken is, csak kevesebbet es nehezebben. De ha ez nem igy lenne, holnap reggel a pajtat nyitnam ki es nem az iroda ajtajat...

A konyvesszekreny is feher lesz, de a kepkeretek azok barnak.)

Koszi.

Névtelen írta...

szép, mint egy ikea katalógus.
magam sem tudom dicséret-e vagy kritika.